Els nacionalistes asseguren que la proposta del PP impedirà futures reformes del camp de futbol municipal i no preveu la millora del carrer metge Paco Valiente.

El Bloc de Tavernes ha proposat a l’ajuntament de la localitat, com a lloc idoni per a l’ubicació de la futura piscina coberta, el solar situat en la part posterior del pavelló cobert (on estan les pistes de bàsquet). L’entrada a aquest recinte esportiu s’efectuaria per la nova urbanització “El Vergeret”, amb la qual cosa tindria millors i fàcils accessos que la ubicació proposada pel PP. La proposta del Bloc només modifica una mínima part de la zona verda per a aconseguir el solar de la piscina mentre que la proposta del PP talla i divideix la zona verda i la separa en dos emplaçaments diferents. El portaveu del grup municipal del BLOC de Tavernes, Miquel Bononad, ha declarat que “la ubicació propasada deixa lliure tot l’espai posterior del camp de futbol amb la qual cosa es garanteix la suficient superfície per a escometre futures millores del terreny de joc sense haver de modificar les zones verdes ni minvar el terreny esportiu útil del segon camp “El Vergeret.

La mínima part de la zona verda que ha d’ocupar el solar de la proposta del Bloc es recupera amb la modificació en amplària d’uns metres de la zona verda, i no com fa el PP amb una assignació de nou espai verd lluny d’aquest lloc, en concret dins del Camp El Vergeret. Aquesta proposta, afirma Bononad, facilita també la futura ampliació del tram del carrer metge Paco Valiente que fita amb les instal·lacions esportives. Aquest tram de carrer és molt més estret que la resta i només permet el pas per a accedir a l’aparcament dels vehicles dels propietaris de les cases. La proposta del PP no ha previst l’especial situació del carrer i hipoteca la seua futura ampliació. El Bloc de Tavernes critica la modificació número 1 de la urbanització “El Vergeret” proposta pel PP, actualment en fase d’al·legacions, perquè impedirà les futures millores en el terreny de joc del Camp Municipal d’Esports (camp de futbol) i l’ampliació del tram del carrer Metge Paco Valiente que dóna a la instal·lació esportiva.

El Bloc rebutja la proposta del PP perquè ubica el solar de la futura piscina al costat de la paret del Camp Municipal de Futbol i amb això s’impedeixen millores del terreny de joc i l’ampliació del carrer Paco Valentiente que dóna al recinte esportiu. La proposta del PP trenca igualment l’espai quadrat i sense angles del segon camp de futbol “El Vergeret” i ho converteix en un espai acartabonat en col·locar en el seu interior un espai verd sense funció. Bononad, ha asegurar que “no tot és tallar i afegir espais verds i esportius, com van manifestar els responsables del PP. S’ha d’estudiar, reflexionar i planificar les noves zones amb visió de futur” . Per a Bononad, la proposta alternativa dels nacionalistes és “més encertada i amb major visió de futur i de ciutat que l’oferida pel PP”.