El BLOC de Tavernes recorda al govern municipal del PP que l’any 2004 va presentar el projecte del “Parc de Cantalot” i va anunciar les obres el 2005 però a hores d’ara, a l’igual que el “Parc de Cantalot”, estan per complir la totalitat de les promeses electorals que va fer en el 2003 pel que fa a inversions i obres de millora a Tavernes.
El BLOC lamenta que el PP no va explicar el passat divendres en la roda de premsa perquè en els darrers huit anys i amb majoria absoluta no ha avançat el projecte del nou institut o s’ha desatés l’ensenyament públic i els seus centres; perquè no s’ha iniciat la ronda de circumval·lació o les obres de la caserna de la Guardia Civil, o perquè no s’ha remodelat el Braç Treballador com a centre social i centre de dia; perquè la carretera de la platja porta 10 anys d’endarreriment o perquè no s’han complit el conveni amb la Generalitat d’una piscina coberta en el 2005 o no han acabat la Casa de la Cultura, entre altre moltes coses. Han passat els anys i a Tavernes el govern del PP s’ha quedat en promesa, brindis cara a la galeria i vendre fum als veïns vallers. El BLOC lamenta que a Tavernes, mentre tot està per fer, hem obtingut una línia d’alta tensió aèria travessant el terme, hem perdut els terrenys de la residència pública per a la tercera edat però ens n’han construït una de privada subvencionada per la Generalitat, o perquè la pujada d’impostos i taxes han seguit pujant imparables any darrere anys quan van prometre que no augmentaria la pressió fiscal.

El BLOC qualifica “totalment negatiu” el balanç de la gestió del PP a Tavernes. Es impresentable que tres anys després, el PP anuncie que “fa un mes” que té els terrenys del Parc de Cantalot com si fos un gran èxit de la seua gestió quan només demostra el que tothom a Tavernes sap: la ineficàcia del PP i la total manca d’inversions a la nostra ciutat en els darrers huit anys. El BLOC lamenta que el PP no va aprofitar la seua roda de premsa per a explicar perquè no han dut a cap projectes, el quals són imprescindibles perquè Tavernes siga una ciutat moderna i amb serveis dignes, uns projectes que estan igual que en el 1999 i que el PP no ha sabut gestionar en els seus huit anys de govern absolut.