Així ho han fet palés a l’inici de la campanya dedicada a potenciar les compres als comerços locals de Tavernes de la Valldigna, encetada este dissabte matí pels membres del Bloc i del Bloc Jove de la localitat

De comerç a comerç, de porta a porta i transmetent a tots els empresaris i comerciants la idea que el millor regal és comprar al seu poble i també el millor regal que se li pot fer.

Eixe és el missatge que este mateix matí han expressat els membres del Bloc de Tavernes. Tant el portaveu i regidor Jordi Juan com els membres del col·lectiu local presents, han pogut traslladar el seu desig i objectiu amb esta iniciativa que realitzen tradicionalment en les dates properes al Nadal. A més, han pogut continuar escoltant de primera mà les inquietuds del sector, les seues preocupacions i situació, així com les seues perspectives econòmiques i laborals, prou complicades en estos moments.

Els veïns majoritàriament han donat a conéixer la sensació positiva que els ha produït vore com la gent del Bloc demostra amb fets i coherència allò que defensen a tots els nivells, tant al ple municipal com a les seues manifestacions i fets públics.