El Bloc de la capital de la Valldigna ompli la Casa de la Cultura de gom a gom. Centenars de veïns abarrotaren l’acte de presentació de la candidatura del Bloc de Tavernes, amb una resposta popular sense precedents pels valencianistes. El missatge del col·lectiu arribà al públic congregat, que valorà especialment el fet què els candidats és centraren en presentar el seu programa i mostraren a tots els presents què son una opció de govern ben preparada i que cobrix tots els sectors socials. La recuperació de la economia productiva i el recolzament als empresaris i comerços locals seran els principals eixos de treball dels candidats del Bloc de Tavernes. El Bloc ha demostrat ser una opció real de govern.

Unes 600 persones, la gran majoria joves, ompliren dalt i baix la Casa de la Cultura de Tavernes a l’acte de presentació de la candidatura presentada la vesprada del dissabte 26 de març. Veïns de Tavernes que reberen amb grans ovacions els missatges d’il·lusió que varen transmetre cadascun dels 20 candidats del Bloc. Propostes concretes i coherents amb les necessitats urgents què està demanant a crits la societat vallera.

Amb una acurada escenografia i presentació, de forma amena i fluida anaren passant els minuts de l’acte de presentació, amb les intervencions del secretari local, Perfecto Benavent, el diputat i candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana, Enric Morera, la regidora Llum Sansaloni, les intervencions de tots els candidats, que hi posaren veu a les 20 principals propostes programàtiques, la intervenció del Candidat a l’alcaldia de Tavernes, Jordi Juan, l’actuació de Ximo Caffarena i Quim Sanç, conformaren un acte que serà difícil d’oblidar per tots els assistents.

Un vídeo dugué a la reflexió de forma audiovisual a tot l’auditori, en una cerimònia que fou una mostra de què la línia de treball del col·lectiu valencianista local està encarada en la direcció correcta. En este sentit cal destacar l’efecte altament aplaudit i comentat de les afirmacions del discurs del candidat Jordi Juan, quan afirmà què tots els polítics no són iguals, i que els candidats del Bloc no estaven en política per viure d’ella. La honestedat i la sinceritat que quedà palés a les seues paraules, impressionaren molt als assistents, i foren els comentaris més dits en el vi d’honor que és va servir en acabar l’acte de presentació al hall de la Casa de la Cultura.

Els assistents reberen com a regal una planta, símbol de creixement i de valors mediambientals i gaudiren de la mostra de productes gastronòmics locals que elaboraren per l’ocasió des del col·lectiu del Bloc.

Nota de premsa del Bloc de Tavernes