El govern municipal de Tavernes considera una irresponsabilitat del PP fer públic i donar publicitat del lloc on s’està dipositant la llenya que servirà per a cuinar les vora 500 paelles previstes per enguany. “Sembla ser que el PP vol deixar a Tavernes sense paelles. No comprenen que eixa informació detallada la pot servir algun “il·luminat” piròman, cosa que no seria la primera vegada en la zona de Marenys” ha indicat alrespecte el regidor responsable de serveis, Josep Llàcer.

El regidor ha explicat que el govern municipal ha tingut coneixement per la brigada municipal que l’any passat va estar a punt de reduir-se el nombre de les paelles participants davant la falta de llenya, i això va obligar als treballadors de la brigada a fer una recerca desesperada els últims dies per disposar de la quantitat necessària.

Josep Llàcer explicava que “per una simple qüestió de previsió i per evitar improvisacions, hem estat arreplegant llenya pel terme amb el temps suficient per abastir totes les paelles. La prevenció i preparació del govern actual sembla ser que ha molestat al PP, perquè ells buscaven la llenya els últims dies sense pensar que la seua falta de prevenció podia deixar a molts vallers sense participar la nit de les paelles”.

El regidor explica que la llenya, al contrari del que diu el PP “no s’ha dipositat en cap zona d’oci sinó en un descampat, prop del Camí Marenys i lluny de la urbanització”. La llenya s’ha deixat en el mateix lloc on s’amuntega la que usen els veïns en els paellers municipals de la zona de la Torre de Guaita “circumstància que el PP havia de saber després de 12 anys de govern. No hem inventat res ni cap emplaçament nou” ha dit Llàcer que ha recordat que la zona, al contrari del que vol fer creure el PP, està ben separada de la urbanització.

El govern municipal lamenta aquest tipus de manifestacions del PP perquè creen un “efecte de crida dels piròmans” i obliga a establir un sistema discret de vigilància sobre la zona i això vol dir més gastos i dedicar recursos que haurien d’estar dedicats a altres serveis per als ciutadans. “Ja seria hora que el PP es preocupara dels problemes greus que té Tavernes i no dedique la seua atenció a assumptes nimis i sense cap trascendència” conclou el govern municipal.

Del Gabinet d’Alcadia