Compromís-Equo celebra l’acte central de campanya a Tavernes

La coalició Compromís, on s’integren els partits locals Bloc i Iniciativa, ha realitzat l’acte central de campanya a la Casa de la Cultura amb la participació d’unes 250 persones. El candidat al Senat, Pere Fuset, l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el candidat al Congrés de Diputat per Valencia, Joan Baldoví, per aquest ordre intervingueren en els parlaments.

Pere Fuset, que va ser secretari general del Bloc Jove, va assenyalar la joventut de la coalició Compromís i com són un gran sector de joves els que s’han compromés i treballen per enfortir un moviment de joves com ells. Fuset va parlar de la problemàtica de la nostra joventut, ben formada, però sense eixides en la societat valenciana per la política del PP assenyalant com a una greu circumstància que el 50% dels joves no acte-central-tavernes03-Nov2011tenen treball.

L’alcalde valler, Jordi Joan, va ser l’encarregat de parlar que pot fer la coalició Compromís per Tavernes i perquè la nostra ciutat ha de recolzar-la. En un to més mitiner del que ens té acostumats, l’alcalde va recordar els problemes que té Tavernes – el Vaca, el desdoblament de la carretera, millorar i acostar l’estació al poble, la circumval·lació- i com cal una veu valenciana, que els conega i lluite per solucionar-los. Aquesta veu ha de ser – afirmava l’alcalde- la de Joan Baldoví, el candidat que coneix Tavernes perfectament perquè és de la veïna Sueca, perquè té moltes coneixences a la nostra ciutat on ha arribat fins i tot a treballar.

 SONY DSCVa ser Joan Baldoví mateix qui va tancar l’acte amb un discurs ple de referències als grans problemes valencians – corrupció dels polítics, atur, una sanitat i una educació sota mínims, grans balafiaments dels diners amb events elitistes, polítics que mai no recolzen cap iniciativa en clau valenciana, el Corredor Mediterrani per a reclamar als valencians que ja, d’una vegada, ens llevem la bena i defensem polítics que van a actuar pensant en les persones i en clau valenciana.

En aquest aspecte va contar una anècdota on venia a dir que “cal mirar l’abanderat, a qui du les banderes i no a les banderes mateixes” en clara referència a les persones que són capaços de dur un projecte endavant.

En acabar els parlaments, els regidors del Bloc, pujaren també a l’escenari de la Casa de la Cultura per saludar als assistents. Com a fi de l’acte, es va oferir un vi d’honor amb un tast de coques salades tradicionals de la nostra ciutat.

acte-central-tavernes01-Nov2011

Arxivat en: General, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *