El Bloc reuneix els càrrecs públics a la nostra platja

 Els diputats, alcaldes, regidors i regidores del BLOC es reuniran demà, divendres dia 27, a la platja de Tavernes per tal de preparar el VI Congrés Nacional del partit i tractar temes que afecten molt directament als municipis valencians, com ara la reforma de la Llei Reguladora de Bases de Règim Local.

La reunió de treball tindrà lloc pel matí a la sala superior del Restaurante Mediterráneo i després els càrrecs públics de la formació nacionalista confraternitzaran amb els/les militants de la Valldigna en un dinar que tindrà lloc al mateix restaurant.

Aprofitant la jornada, el Bloc presentarà les accions que té previst executar per a oposar-se a la reforma de la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local que té previst fer el govern de Rajoy i que suposa un atemptat a l’autonomia dels municipis i una sentència de mort a la comarcalització del País Valencià.


S’ha previst igualment sobre les 12’30 del matí una roda de premsa on participaran: 

  • Enric Morera. Síndic del grup parlamentari Compromís en les Corts Valencianes.
  • Joan Baldoví. Diputat al Congrés.
  • Rafa Carbonell. Vicealcalde d’Alcoi i secretari de política institucional del BLOC.
  • Jordi Joan. Alcalde de Tavernes de la Valldigna.
Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, Economia i Ocupació, General, Nacional, Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *