Compromís-Bloc de Tavernes  presentava anit una moció al plenari de desembre on demanava al Consell del PP que complesca tots els acords amb els farmacèutics valencians, de manera que no es tornen a repetir situacions com les viscudes el mes de novembre, amb un tancament patronal, desproveïment en farmàcies i malestar dels ciutadans en veure com no s’atenien les seues necessitats. 
 
La moció de Compromís-Bloc indicava que resultava una situació totalment incomprensible, i més quan l’administració, que és qui ha de vetllar per la ciutadania, en aquest cas i pels impagaments, feia uns perjudicis al benestar i la salut de la ciutadania.
La moció de Compromís-Bloc va ser presentada al plenari d’anit dilluns i es va aprovar amb els vots del govern municipal (Compromís-PSOE-No adscrits), mentre s’abstenia el PP. Els populars van demanar que se suprimira del text les referències a la vaga de farmàcies i a l’obligació de negociar i complir els acords, en considerar que ja s’estava fent, mentre el text que es va mantindre, considerava la Generalitat, governada pel PP, com a responsable del que havia passat per no complir-los. 
La portaveu Llum Sansaloni recordava que els impagaments havien dut a vora 200 farmàcies als concurs de creditors, mentre un centenar han demanat crèdits i moltes pòlisses no han sigut renovades pels bancs per la poca credibilitat que ofereix la Generalitat Valenciana en els seus pagaments.
El text de la moció recordava que el tancament de les farmàcies va propiciar cues i la necessitat de desplaçament a altres localitat per tal d’adquirir medicaments així com falta de proveïment d’alguns medicament, amb la qual cosa es perjudicava la qualitat de vida del ciutadà, que feia esforços enormes per tal d’adquirir medicaments de primera necessitat.