Des de fa quasi dos anys Tavernes té al capdavant un govern més transparent, més pròxim i que té en compte els ciutadans en la gestió municipal. Estos valors sempre han estat presents en el col·lectiu de Compromís-Bloc. La publicació dels sous dels regidors, l’ampliació de l’horari d’atenció al públic, la campanya de participació veïnal “El barri on vivim. El barri que volem” o la Línia Verda Tavernes són un exemple d’esta manera de fer política.

Però si alguna cosa volem destacar és l’administració responsable que s’ha fet dels béns públics, els de tots, en estos quasi dos anys. La manera diferent de fer les coses, l’optimització de recursos en totes les regidories i l’aprovació d’uns comptes realistes han permès tancar l’any 2012 amb un estalvi de més de 1,8 milions d’euros. Este estalvi reduirà moltíssim el dèficit de quasi 4,5 milions d’euros que l’Ajuntament tenia en acabar l’any 2011. A més, el canvi de mentalitat introduït a l’Ajuntament també ha sigut decisiu per a reduir el termini de pagament als proveïdors i seguir reduint l’endeutament de més de 16 milions d’euros que el consistori té amb els bancs. En estos objectius estem complint part dels nostres compromisos.

Compromís-Bloc governa de cara al ciutadà. Sabem que encara queden molts serveis públics que s’han de millorar i que al nostre poble i a la nostra platja hi calen moltes inversions i molt de manteniment. Som conscients d’estes necessitats i estem segurs que seguint gestionant amb bon criteri i treballant amb ganes i il·lusió per Tavernes aconseguirem que arribe el dia que l’Ajuntament les puga realitzar i pagar.

Compromís per Tavernes, març 2013