Compromís-Bloc vol agrair-vos tot el suport que ens heu mostrat davant l’intent de moció de censura que patírem el mes de maig. Una moció presentada pel PP i una trànsfuga contra un govern, el nostre, que està treballant de valent amb honestedat i transparència. Este va ser el preu que pagàrem per no cedir als xantatges i defendre responsablement els diners públics.

Heu sigut molts els vallers que, amb molta valentia, heu donat la cara per Tavernes, per nosaltres i per la democràcia, i mai ens cansarem de donar-vos les gràcies. Tavernes ha demostrat ser un poble amb principis i que creu en la feina ben feta.

Gràcies a vosaltres seguirem lluitant per Tavernes amb més força i il·lusió, encara! Treballarem amb la cara ben alta i seguirem actuant amb el sentit comú i la coherència que hem mostrat durant estos dos anys de govern municipal, sempre de cara a les persones del nostre poble i sempre amb els comptes ben clars.

I no seguirem parlant de la moció perquè d’això ja se n’ha parlat massa. Tenim ací l’estiu i els regidors de l’equip de govern han treballat en equip per a oferir una platja de qualitat. Hi hem destinat molts recursos i esforços que s’han traduït en unes postes sanitàries renovades, unes noves passarel·les de fusta que permeten una millor accessibilitat i comoditat, tant per a gaudir de la platja com de l’àmplia oferta d’oci amb més quiosquets i activitats nàutiques. Per a més seguretat dels nostres veïns i visitants, hem ampliat el nombre de socorristes i hem contractat sis policies locals amb la creació d’una borsa de policies interins.

A més, hem invertit en obres públiques com la remodelació de la plaça de l’Església i la urbanització de l’entorn de l’escoleta. El nostre objectiu sempre ha anat en una única direcció: les persones i el seu benestar. En definitiva, tenim una platja cada vegada més digna. Que passeu un bon estiu!

Compromís-Bloc Tavernes