El col·lectiu de Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna vol felicitar a la Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes per l’enorme èxit que suposa guanyar un tercer premi al Certamen de València. 
 
Sabem que aquest èxit no ha estat fruït de la casualitat, sinó tot el contrari: sabem pels nostres amics i coneguts a la banda, que heu estat treballant de valent i amb moltíssima il·lusió per aconseguir aquest merescut premi de la Secció d’Honor. 
 
El col·lectiu de Compromís-Bloc per Tavernes de la Valldigna sap que d’un temps cap ací, l’estudi de música està sent cada vegada més dificil, perquè les retallades i les poques ajudes a les escoles de música de la Comunitat Valenciana està resultant un entrebanc molt important. Tanmateix, sabeu que al nostre col·lectiu teniu les portes obertes per a tot allò que vol calga de nosaltres.

Vos agraïm de tot cor a tots els membres de la banda: la junta, els músics, els pares i mares,… l’esforç que feu dia a dia per portar ben alt el nom de Tavernes de la Valldigna. La música és una part inherent de la cultura i tradició del nostre poble i vosaltres sou qui ho manteniu ben viu, per tot açò i per més: MOLTES GRÀCIES!!