Les regidories de Foment i de Joventut, de les quals és responsable el regidor de Compromís Josep LLácer , organitzen conjuntament la “1a Trobada de joves vallers pel Món” el pròxim dijous 14 d’agost al Braç Treballador. L’activitat té com a objectiu divulgar i millorar el coneixement dels joves sobre els programes de formació i ocupació en la UE.

El regidor Josep Llácer ha assenyalat que l’objectiu del taller “és potenciar i fomentar el coneixement de la realitat internacional de manera que la joventut local coneguen millor els programes de formació i ocupació de la Unió Europea”. Llácer ha matisat que “el projecte pretén buscar faena als joves, però també aconseguir una formació bàsica i un desenvolupament personal i social”.

La “1a Trobada de joves vallers pel Món” és durà a cap al Brac Treballador el pròxim dijous, 14 d’agost, a partir de les 6 de la vesprada i hi participaran joves que viuen a l’estranger per tal d’explicar als joves vallers les seues experiències a l’estranger.

A la trobada hi ha confirmada la presència de joves de Tavernes que viuen i treballen a Rússia, Anglaterra i Alemanya, però també esta previst una connexió via Skype amb joves que estan a Corea, Alemanya o als EUA, perquè expliquen les seues vivències.

Aquesta és una més de les activitats del taller “Joventut, ocupació, formació i empreneduria en la Unió Europea” que aquests darrers mesos es venen realitzant a la nostra ciutat i que ha comptat amb tallers de recursos per a l’ocupació i formació a Europa per a jóvens; taller de Conversa; fitxes per països amb informació d’interés i l’anunciada per al dia 14 de la Trobada de joves vallers per Europa.