L’Ajuntament de Tavernes dedica 20.000 euros de fons propis a reparar les solsides i muret del Camí Séquia la Bova al costat del riu Vaca.

L’ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Contractació i Obres, ha iniciat la reparació dels desperfectes del Camí de la Séquia de la Bova sobre el riu Vaca.
La regidora de Compromís, Llum Sansaloni, responsable de l’actuació ha confirmat que “seguint el costum de la legislatura, l’execució de l’obra ha estat adjudicada a una empresa local, en concret a “Transtonis”, i representa una inversió de 20.000 euros de fons propis municipals“.
Llum Sansaloni ha remarcat que l’actuació millorarà la seguretat del trànsit de vehicles pel camí perquè es repararan alguns trams de la calçada i es reposaran els murets de protecció, amb la qual cosa s’evitarà el perill de nous despreniments i solsides sobre el riu.
L’empresa “Transtonis” ha iniciat hui els treballs de reparació de les solsides i a refer els murets de protecció que separa el camí del llit del riu Vaca. Este camí és un dels que més tránsit suporta en tot el terme de Tavernes per ser la via prinicipal d’accés a la zona sud a més de ser l’entrada directa a la zona nord de la platja de Xeraco.
La millora se suma a una altra anterior efectuada per l’Ajuntament en el mateix camí fa uns mesos. En aquella ocasió la inversió va ser de 10.000 euros dins del Pla de Camins Rurals de la Diputació.