L’Ajuntament de Tavernes informa a la ciutadania de les despeses del Festivern 2014. La regidoria de Joventut, seguint el principi de transparència i informació del govern de Compromís, dóna a conéixer amb detall el cost de l’esdeveniment, xifrat en 11.726 euros.

Josep Llàcer, regidor de Joventut, ha indicat que el Festivern 2014 li ha suposat a l’Ajuntament un cost directe d’11.726 euros. “El cost és deu a la implicació de l’Ajuntament, que com a col·laborador, patrocina diverses celebracions esportives i culturals que, se sumades al Festivern, han contribuït a donar vida i activitat a Tavernes i que el nom de la ciutat haja aparegut en la premsa, ràdio i televisió, amb la promoció que comporta, inquantificable en euros

El regidor ha remarcat que la celebració del Festivern a Tavernes dóna beneficis al comerç i la hosteleria, sense oblidar l’aportació en llocs de treballs. També ha recordat la circumstància que centenars i centenars de joves de Tavernes i del voltant tenen un lloc segur i atractiu per passar la nit de Cap d’Any. “Oferim als joves vallers la millor alternativa si es queden a Tavernes, els evitem problemes de trasllats en cotxes i eliminem la possibilitat d’accidents. Per tant, el govern de Compromís considera que el cost global dels actes celebrats al voltant del Festivern i el mateix festival són una inversió positiva per a Tavernes”.

Josep Llàcer ha volgut deixar ben clar que “L’Ajuntament no organitza el Festivern, sinó que actua com a col·laborador. L’Ajuntament garanteix l’acompliment de la llei, i per això vigila i dóna les autoritzacions si es compleixen les normes de seguretat i demés aspectes que marquen les lleis vigents. I això sempre s’ha complit a Tavernes”.

Annex
Despeses de l’Ajuntament durant el Festivern (Els actes no nomenats són a cost 0 (zero))

Despeses

Lloguer i neteja WC zona acampada                                    2.195 €

Vigilància i seguretat zona acampada                                   7.734 €

Ampliació servei autobús Tavernes-Estació-Platja                 938 €

Concert Casa Cultura                                                            4.830 €

Total                                    15.697 €

 

Ingressos:

Taxa utilització instal·lacions esportives                               585,2€

Fiança                                                                                        2.500,0€

Ocupació via pública xurreries, bunyols,

hamburgueseries, etc. ( 5 paradetes)                                      368,1€

Entrades concert casa cultura                                                518,0€

Total                                        3.971,3€

Cost final diferència: 11.726 euros