Compromís recolza l’alcalde i regidors per les mentires vessades sobre la visita de treball a Atapuerca

Davant de les acusacions realitzades per part de partits assetjats per casos de corrupció i davant la informació tergiversada i inexacta que s’està donant sobre el tema de la visita institucional i de treball a la Fundació Atapuerca per tal d’estudiar i analitzar el seu model de gestió i adaptar-lo a Bolomor, visita realitzada per l’Ajuntament de Tavernes el passat 5 de juliol, el col·lectiu de Compromís de Tavernes defén en tot moment l’honorabilitat de l’Alcalde i els regidors del grup municipal de Compromís.

És cert que va arribar una denúncia a l’Ajuntament per excés de velocitat però de cap manera són admissibles les acusacions de suplantació d’identitat a l’hora de tramitar el pagament de la denúncia. La sanció es tramita pel departament d’intervenció de la regidoria d’Hisenda i Perfecto Benavent, com a responsable d’Hisenda, dóna el seu DNI a efectes d’efectuar el pagament. En cap cas el regidor diu que és ell qui conduïa el vehicle oficial. En el moment en què l’Alcalde, Jordi Joan, és sabedor que ha estat denunciat, immediatament fa el pagament de l’import, demana disculpes i assumix la seua responsabilitat.

Per altra banda, és fals que els regidors del grup municipal de Compromís hagen carregat despeses de l’hotel a l’Ajuntament. Quan arriba la factura al gabinet d’alcaldia, aquesta és rebutjada donat que contenia errades i no s’havia desglossat el cost dels regidors dels acompanyants.

Tot i ser lícit que l’Ajuntament pague les despeses de l’hotel dels edils quan realitzen un viatge oficial i de treball, els regidors de Compromís, perquè no hi haja cap dubte de la seua actuació i evitar informacions malintencionades decideixen pagar de la seua butxaca l’import íntegre de la factura. Per tant, no s’ha passat a l’Ajuntament cap despesa que no corresponga als regidors en l’exercici de les seues funcions.

Així mateix els regidors han reconegut públicament els errors en el procediment de tramitació que ha donat peu a males interpretacions i acusacions malintencionades per part de l’oposició tot i tindre la confirmació de la interventora municipal de que la factura estava rebutjada.

Una vegada més assistim a una persecució contra l’Alcalde, Jordi Joan i els regidors de Compromís per part de la oposició utilitzant falsedats, informació inexacta i mitges veritats. Sembla que els casos de corrupció, finançament irregular i prevaricació al si del seu partit els volen tapar amb suposades irregularitats atribuïdes als regidors del grup municipal de Compromís.

El col·lectiu de Compromís Tavernes no anem a tolerar que se’ns clave a tots en el mateix pot i es vulga dir que som iguals que ells. L’honradesa dels membres de Compromís està més que demostrada al llarg de tota la trajectòria política des que aquest col·lectiu existeix a Tavernes.

L’executiva comarcal del Bloc de la Safor-Valldigna vol sumar-se a aquest comunicat i mostra el seu recolzament a l’alcalde Jordi Joan i els regidors del grup municipal de Compromís Tavernes.

Josep Llàcer Gandia
Secretari local Compromís Tavernes de la Valldigna

Jacinta Rubio Rodrigo
Secretària Comarcal del Bloc Safor-Valldigna

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *