Les obres del vial perimetral de la platja de Tavernes ja estan en marxa

Esta setmana han donat inici els primers treballs del projecte de construcció del nou vial perimetral de la platja que descongestionarà el trànsit de la zona nord, juntament amb la reurbanització i les millores en el carrer Blasco Ibáñez i adjacents. Els treballs han estat adjudicats per 414.517 euros a Hidraqua Gestión Integral Aguas de Levante SA, i s’ha començat per l’adequació dels terrenys del voltant i l’eliminació de la vegetació en la zona del futur vial perimetral.

El consistori de Tavernes ha informat als veïns de la zona de l’inici de les actuacions i d’afeccions en la circulació habitual del camí, que estarà afectada per les obres.

L’habilitació del vial perimetral a la zona nord de la platja va lligada a la construcció del col·lector que executarà l’Ajuntament i que evitarà possibles inundacions. El col·lector transcorrerà per sota d’esta infraestructura que permetrà descongestionar el trànsit del carrer de Blasco Ibáñez.

La suma de les obres del col·lector i del vial perimetral en la zona nord de la platja ascendeixen a una inversió total de vora 3 milions i mig d’euros a càrrec de l’Ajuntament, la major inversió feta en la platja en les últimes dècades. La construcció del col·lector i el vial perimetral és una de les actuacions més esperades i necessàries en la platja per a posar fi al problema de les inundacions en la platja vallera, descongestionar el trànsit i millorar l’accessibilitat del carrer de Blasco Ibáñez. Es preveu un termini d’execució de les obres d’uns 20 mesos, quedant paralitzades durant l’estiu per a evitar perjudicar el descans dels veïns.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *