CANDIDATURA 2019

1 Jordi Juan i Huguet, 36 anys, Alcalde de Tavernes de la Valldigna. Doctor en Matemàtiques i Professor en la Universitat de València. Diputat en Corts Valencianes la passada legislatura.

2 Mònica Palomares i Bixquert, 47 anys, Infermera de professió. Fundadora i presidenta durant cinc anys de l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna.

3 Sergi González i Frasquet, 35 anys, Enginyer de Telecomunicacions. Expresident del Club d’Atletisme La Valldigna i actual directiu de la UE Tavernes.

4 Encar Mifsud i Estruch, 46 anys, tècnica Superior en Comerç Internacional. Regidora de cultura i festes en la present legislatura.

5 Josep Llàcer i Gandia, 39 anys, llicenciat en Psicopedagogia i Diplomat en Magisteri Musical. Professor de Pedagogía Terapèutica en la GVA. Exjugador i entrenador del Tavernes Rugbi Club. Actual regidor d’urbanisme i medi ambient.

6 Anna Bellver i Garcia, 44 anys, llicenciada en Filologia Anglesa. Directora i professora d’anglés a l’IES Jaume II el Just.

7 Noèlia Alberola i Elena, 43 anys, tècnica en massatge esportiu, esteticista, monitora de temps lliure infantil i juvenil. Va formar part un temps de la directiva en el CB Tavernes. Actualment és la regidora de serveis socials i igualtat.

8 Enrique Chofre i Talens, 44 anys. Llicenciat en Psicologia. Màster en Tràfic i Seguretat Viària per la Universitat de València. Director Comercial empresa de telecomunicacions. Actual regidor de contractació, noves tecnologies i transparència.

9 Maria Pilar Ausina i Garcia, 25 anys, graduada en Gestió Turística. Emprenedora a l’espai IDEAS UPV del Campus de Gandia. Compromesa amb el turisme accesible i inclusiu i promotora de l’activitat juvenil. Actual regidora de joventut.

10 Emili Enguix i Gimeno, 58 anys, tècnic superior d’informàtica, Agent de Serveis Auxiliars de l’Aeroport de València. Exmembre de la directiva del Club d’Atletisme La Valldigna. És l’actual regidor d’agricultura.

11 Àngela Llinares Asunción , 22 anys, estudiant de Farmàcia a la Universitat de València. Forma part activa del Voluntariat Lingüístic que contribueix a visibilitzar la nostra llengua i cultura. Actualment és la Secretària d’Organització de Joves PV-Compromís.

12 Pau Fayos Montagud, 23 anys, economista. Cursa màster en Anàlisi Política. Compromés amb la justícia social i l’equitat. Marcat pel pas en el sindicalisme estudiantil a la Universitat, s’ha implicat des de jove en política. És el secretari de Finances de Joves del País Valencià – Compromís.

13 Fina Vercher Tió, 49 anys, mestra d’anglés al CEIP Alfàndec. Apassionada de la música i la lectura.

14 Juan Emilo Santos Juanes Ibáñez, 46 anys, agricultor des de l’any 90. Compromés amb la defensa del camp i de l’agricultura valenciana.

15 Empar Mayans Palomares, 42 anys, administrativa i en formació per a la docència en grau de primària.

16 Sauret Tent i Ferrando, 58 anys, la seua ocupació és la fusteria metàl·lica.

17 Isabel Chover González, 61 anys, metgessa. Actualment compatibilitza el treball en la Salut Pública al Centre de Salut de Tavernes amb una consulta privada, també en Tavernes.

18 Antoni Camarena Colomar, 41 anys, Diplomat en Turisme per la UPV. Tècnic Superior en Restauració i en formació per a exercir de docent en grau de primària.

19 Bea Ferreres Gil, 36 anys, Llicenciada en Filologia Anglesa. És l’actual regidora d’educació i seguretat ciutadana.

20 Perfecto Benavent i Navarro, 64 anys. Llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de València. És l’actual regidor d’hisenda i personal.