El Bloc de Tavernes ha demanat al govern municipal del PP “transparència i total informació” sobre el programa “Menjar a Casa” que es du a cap al municipi.

El grup municipal del Bloc en el passat plenari va demanar al govern municipal per escrit un conjunt d’aclariments sobre aquest programa per tal de garantitzar la igualtat d’oportunitats entre tots els vallers.
Els nacionalistes han preguntat quin és el nombre exacte de places assignades a Tavernes cadascun dels any en què ha estat en vigència el programa anomenat “Menjar a Casa” i quins han estat els criteris d’adjudicació perquè una persona siga designada com a beneficiària del programa.
El Bloc també ha demanat el llistat complet de beneficiaris de cadascun dels anys de vigència del programa i quins han estat els punts d’informació i els mitjans que ha emprat el govern municipal per a fer arribar a tots els veïns l’existència del programa. El Bloc considera que el govern municipal hauria d’haver potenciat més la informació als veïns atés que molts possibles beneficiaris no saben res sobre el programa.
El ple de Tavernes del passat mes d’octubre va ratificar amb el vot favorable de tots els grups polítics una Resolució de l’Alcaldia del mes de setembre que aprovava la col·laboració entre aquesta institució i la Conselleria de Benestar Social per a continuar amb el Programa “Menjar a Casa” (MaC), que ja s’havia dut a Tavernes en passades edicions.
En eixe mateix plenari, el Bloc va sol·licitar informació sobre aquests diversos apartats i en no haver rebut cap contestació malgrat haver passat tres mesos han reiterat la sol·licitud d’informació per escrit.