Jordi Juan Huguet és l’alcalde-president de Tavernes de la Valldigna.

Nascut a Tavernes l’any 1983. Va cursar els estudis primaris al col·legi Alfàndec i el batxillerat a l’IES Jaume II el Just. Es va formar musicalment a la Unió Musical de Tavernes on va aprendre a tocar el violoncel, el contrabaix i la tuba.

Llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de València i doctor per la Universitat Politècnica de València, va ampliar estudis al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i a la Universitat alemanya de Trier. Actualment és professor en excedència de la Universitat de València on desenvolupa la seua tasca docent i investigadora.

Jordi ha sigut distingit amb diversos premis, com ara el Premi Nacional de Matemàtiques i la Menció al Rendiment Acadèmic de la Generalitat Valenciana.

El nostre alcalde ha sigut sempre una persona molt preocupada pels problemes que afecten a la nostra gent. Eixa preocupació i de l’interés per la solució dels problemes de Tavernes i la nostra terra l’ha dut a participar en la política activa, cosa que fa des del maig de 2007, quan va ser elegit regidor pel BLOC en les eleccions municipals. Per tant, és una persona amb experiència i bona coneixedora de l’Ajuntament.

Jordi considera que “la política és un acte de servei a la nostra gent, a Tavernes. És la manera de planificar una societat millor“. I fidel amb aquest postulat, ha pres el compromís de treballar per la nostra ciutat, esforçar-se per aconseguir un poble millor i sobre tot, posar les bases del Tavernes del futur, amb il·lusió i des del respecte a la identitat de la Valldigna. Però Jordi és jove i com qualsevol jove, Jordi dedica el seu temps lliure a la pràctica d’esports, a la lectura, escoltar música, a eixir amb els seus amics i a estudiar idiomes.

Jordi practica el ciclisme i el córrer a peu. És també un gran lector i entre els seus autors preferits cal citar a Ferran Torrent. Enamorat de la música, gaudeix amb l’audició de les obres dels grans compositors sense deixar de costat cantautors i grups actuals, sobretot els valencians. Però per damunt de tot, Jordi és una persona molt propera, fàcilment accessible, oberta, entusiasta i molt, molt positiva.

A nivell polític és membre de l’executiva del Bloc i de Compromís a Tavernes de la Valldigna, membre del Consell Nacional del Bloc i de l’Executiva Nacional de Compromís.