L’ajuntament de Tavernes davant la queixa efectuada pels veïns de l’edifici Marivent de la platja sobre presumptes molèsties en la zona de Pa Dur, informa a la ciutadania que el regidor de Seguretat Ciudadana, Evarist Sansaloni, va disposar al començament de l’estiu del servei policial necessari per assegurar el dret al descans del veïns. 
Evarist Sansaloni ha manifestat que “es disposa del nombre d’agents que asseguren una bona actuació per evitar que enguany es repetesquen els “botellons i els sorolls que han hagut de suportar els veïns en anys anterior. Els veïns tenen tot el dret al descans, però cal assenyalar també que les molèsties són, moltes vegades, producte més de la gran afluència de gent que hi acudeix, i no del local que en tot moment acomplix l’horari i normes establides”.

El regidor ha confirmat que l’actuació policial al llarg de l’estiu en esta zona “ha sigut constant i eficaç, havent-se realitzat moltes intervencions policials amb incautació de begudes alcohòliques”. Segons ha confirmat hi ha vigilància constant d’una patrulla en el parking de la zona de Pa Dur per evitar el botelló, hi ha assistència a requeriments de veïns per la música alta en diversos llocs de la platja, s’han tallat les curses de ciclomotors per la nit i s’ha dut un control, amb tancament i sanció, d’establiments d’oci com pubs, xiringuitos i discoteca per incompliment d’horari, entre altres temes.

El regidor, en nom de l’Ajuntament de Tavernes, i amb independencia dels problemes que comporten estes actituds i de les solucions que es duen a cap, vol realitzar una crida als ciutadans perquè les seus conductes siguen cíviques i permeten tant el descans dels veïns com la diversió. 

Del gabinet d’alcaldia