00:00 hores de divendres 4 de noviembre. Comença la campanya electoral per a triar diputats a les Corts Generals, votació anunciada per al pròxim dia 20 de novembre.

Com ve essent habitual, els membres del col·lectiu del Bloc de Tavernes es van reunir per sopar tots junts a la seu dell partit i per preparar material i cartells. I poc abans de les dotze de la nit  anaren a la Plaça Major per escenificar l’inici de campanya amb la pegada dels primers cartells. Bon rotllo i bon humor en el primer acte electoral.

Campanya-Nov2011-2Els membres dels partits vallers que formen la coalició Compromís, Bloc i Iniciativa, actuarem tots a una, com un sol cos. Jordi Joan, alcalde i líder del Bloc i Encarna Mifsud, candidata de les passades municipals d’Iniciativa, foren els encarregats de enganxar els primers cartells. Concorrem a aquestes eleccions coaligats amb d’Els Verds i Equo amb l’objectiu d’aconseguir una veu autenticament valenciana que defense els interessos de la nostra terra i de la nostra gent sense dependre dels dictats dels partits de Madrid.