Són 10 frases de Mònica Oltra per pensar i reflexionar. Pensem que són bon resum dels motius perquè els valencians votem Compromís el dia 24 de maig.

-“Som la garantia per a defensar els interessos valencians. Ningú va a vindre des de Madrid o Barcelona a dir-nos el que hem de fer”. Compromís és l’únic partit amb opcions de governar que té la seua seu central a València i no té cap obediència centralista.

-“No anem a amagar el nostre programa per a enganyar a la gent”. Una resposta clara al discurs sense un programa clar per a el País Valencià.

-” Hi ha formacions que no tenen bagatge i no sabem el que faran perquè no sabem el que han fet”. Compromís reivindica el treball fet en els últims vuit anys de defensa a la gent d’aquesta terra.

-“Hem sigut l’oposició més visible en les Corts amb sis diputats. Hem trencat xicotets ‘guantánamos’ informatius i polítics i vam trencar el que era “políticament correcte” per a fer el que era èticament bo per a la societat valenciana”. Un missatge d’Oltra que posa en valor el treball en Les Corts d’un grup reduït.

-“Nosaltres no diem que ho anem a arreglar, ni ens llevem 20 anys en els cartells”. Realisme en les propostes i en la imatge de Compromís: El programa electoral de Compromís no és “una carta als Reis d’Orient”.

-“La gent ha perdut la por de votar a opcions no tradicionals”. Cal votar “amb valentia” i opcions valencianes.

-“Sabem gestionar la pluralitat i ho hem demostrat en la nostra pròpia coalició”. La complexitat del procés de primàries de Compromís són un element de valor de cara a un horitzó multipartidista. “Sabem dialogar, entendre’ns i pactar les diferències pel ben col·lectiu” va subratllar Oltra també.

-“Les nostres propostes es basen en l’experiència i el contacte amb la gent, no són tretes d’un laboratori”.

-“Fórem els primers que parlàrem de diàleg en funció de les propostes”. Compromís està obert al consens i als pactes i va ser el primer a presentar propostes per a donar un gir a la política valenciana.

-“Si algú vol dialogar després de les eleccions haurà de ser ací”. Compromís reitera que les decisions sobre el País Valencià es prenen ací, no a Madrid o Barcelona.