Jesús Ferrando, alcalde del Bloc de Benifairó, ha assegurat que l’Ajuntament va finançar un autobús per a portar a la gent que va participar el dissabte 1 d’abril en la manifestació de València contra l’alta tensió.

Per tant, rebutja les informacions aparegudes en premsa en la direcció que la seua persona i l’Ajuntament havien negat l’ajuda. Jesús Ferrando, ha declarat que “rebutge els atacs i les acusacions falses que venim rebent des d’alguns sectors polítics de la Valldigna que només busquen desprestigiar el Bloc i la seua bona gestió a la Valldigna.

El Bloc de Benifairó ha recordat que la decisió que la línia d’alta tensió passarà soterrada pel terme de Benifairó va ser aprovada per unanimitat pel plenari i per tant ha estat decissió de tot el poble. Ferrando ha assegurat que “compartisc les reivindicacions dels veïns de Benifairó de la Valldigna, i no em fa feliç un acord imposat per Iberdrola i la Generalitat encara que siga més avantatjós i molt més millor que el que s’han firmat en altres pobles de la Valdigna com ara Simat i Tavernes. Jo i els meus regidors ens solidaritzem amb tota la comarca.

L’alcalde de Benifairó ha recordat que ha recolzat sempre les reivindicacions de la Valldigna i de la Coordinadora contra l’alta tensió i només cal recordar que “Benifairó va ser l’únic poble que va acollir el concert d’“Obrint pas”, i vam cedir el camp d’esports i tota la infraestructura necessària de muntatge i llum de manera gratuïta.”

Jesús Ferrando ha demanat al mitjà de comunicació que ha publicat la notícia falsa que rectifique i que contraste la informació. Aixa mateix l’alcalde de Benifairo ha recodat que com a president de “Nacionalistes de la Valldigna” va ser l’impulsor de la Coordinadora, quan “ningú s’esperava el que ens ha vingut damunt, he de manifestar que no he estat jo ni ha estat culpa meua que es trencara el moviment unitari dels pobles contra el pas de l’alta tensió, però ningú diu res dels vertaders culpables.