El Bloc de Tavernes també està participant, com tots els vallers, en les festes de les Falles.

Hui s’ha fet la tradicional visita a les falles de la població després de conéixer-se els premis donats en les diverses categories a les diverses comissions falleres.

Els membres del Bloc, després d’esmozar en la falla Portal, que ha guanyat el premi d’enginy i gràcia, el 7é premi a l’ús del valencià atorgat per la Generalitat, i el 3r premi de les falles de Tavernes, ha fet un passeig per les altres falles.

La falla del Prado, que ha guanyat el de crítica local amb el seu monument, ens ha fet recordar l’antic Prado de les tomaques. Una reproducció a escala reduïda del famós recinte on els llauradors venien els seus productes i que es va deixar perdre ja fa anys.

La falla La Via que, amb una gran gòndola i el seu gondoler que impressiona de prop, ha guanyat el segon premi. Sumat amb el primer premi per a la seua falla infantil ha estat un bon regal per al seu 30é aniversari.

La falla Passeig, amb el seu viatge per Brasil i les carnestoltes, i la falla Cambro, amb una visió futurista de l’Odissea que fa el polític per arribar al que es proposa, han guanyat el 4t i el 5é premi respectivament.

La falla La Dula ha tornat a guanyar el primer premi per tercer any consecutiu. El seu monument porta per títol “I foren feliços i menjaren xoriços“. I ha reproduït els diversos grups polítics presents al nostre ajuntament com cavallers disposats a la batalla. Davant del cavaller del Bloc, amb un escut amb un bloc d’obra dibuixat, ens hem fet una fotografia com a record.

Enhorabona als premiats i bones falles.