Els nacionalistes estan receptius a propostes beneficioses

El Bloc de Tavernes ha manifestat que és receptiu a totes les propostes que puguen beneficiar als ciutadans vallers, així no obstant ha confirmat que “discrepem totalment del projecte de PAI presentat per Bancaja, perque no el considerem una solució per als problemes actuals de l’agricultura ni un mitjà per a la millora de la qualitat de vida dels veïns vallers“.

El portaveu del Bloc, Miquel Bononad, ha matisat les manifestacions de l’associació Pro Pai Vall del Mar publicades al diari Levante el passat dijous i ha destacat que la receptivitat a projectes que mostraren en la reunió mantinguda, no està renyida amb el rebuig d’una proposta que “no la considerem cap bàlsam al problema agrí­cola, sinó un remei puntual consumista que no oferirà estabilitat social i encara menys treball.”

Els nacionalistes vallers creuen que el PAI de Bancaja no és el ni el més adequat, ni el més convenient o oportú per als interessos de Tavernes. “No es poden presentar projectes d’estes caracterí­stiques sense atendre a suposats i propostes de sostenibilitat sobre la economia local ni el medi ambient. L’Ajuntament de Tavernes aprovà per unanimitat l’Agenda Local 21 i la Carta de Xàtiva. I el PP, com a govern municipal, ha de tindre en compte la voluntat del ple i posar-la en marxa en el municipi.”

El regidor del Bloc ha remarcat que tant el PAI de Bancaja com el del Massalari suposen una completa contradicció amb les bases del PGOU que Tavernes aprovà fa quasi un any. També ha recordat que aquests projectes urbanitzadors no compten amb estudis previs ni dates serioses.
Levante – La Safor