El Bloc de Tavernes demana al PP, i en especial al seu dirigent i alcalde Manuel Vidal, que deixe de vendre fum en parlar del PAI “La Vall del Mar” i dedique els seus esforçós i el del govern municipal que presideix a desenvolupar el PGOU vigent i a desenvolupar un urbanisme de consens i respectuós amb el medi ambient.

El progrés de Tavernes passa preferentment per executar els polígons industrials i els sectors residencials contemplats en el vigent PGOU. Quan encara no s’ha posat ni una sola rajola en aquests polígons i sectors el Bloc afirma que no es sostenible urbanitzar més de quatre milions de metres en el PAI “La Vall del Mar”.
La realitat és la que és i no la que diu l’alcalde Manuel Vidal. De tots és sabut que el sector immobiliari ha entrat en recessió i en aquest moment no té cap sentit plantejar-se la construcció de 4.000 vivendes en el PAI.
El PP va guanyar les passades eleccions gràcies a promeses com que l’execució de la urbanització del PAI “La Vall del Mar” anava a enriquir les famílies propietàries de terrenys. Han passat anys des què Bancaixa va anunciar el PAI i cal que ens preguntem quants propietaris han venut les terres amb els milions que assegurava el PP. ¿O es que de nou s’acosten eleccions?
El Bloc entén que la informació facilitada per l’alcalde i el PP als mitjans de comunicació i publicada el passat dissabte no és més que propaganda davant la proximitat de les pròximes eleccions.