El Bloc de Tavernes denuncia que l’ajuntament del Partit Popular es va comprometre per conveni de col·laboració amb Diputació i Conselleria de Cultura, Educació i Esport, a iniciar les obres de la Piscina Municipal Coberta abans del 30 de desembre de l’any 2005.

El Bloc Nacionalista Valencià de Tavernes informa que segons consta en el conveni singular de col·laboració entre la Diputació de València, l’ajuntament de Tavernes i la Conselleria de Cultura, Educació i Esport per l’obra “ construcció de piscina Coberta” (inclosa al pla d’instal·lacions esportives 2001-2007, i actualitzat per acord plenari el 30 de març de 2005), la piscina municipal devia de començar les obres abans del 30 de desembre del 2005.

Al document signat pel President de la Diputació Fernando Giner, l’alcalde de Tavernes ( del PP ) Eugenio Pérez i el Secretari de la Corporació Provincial existeix eixe compromís per part del consistori local.

Les obres, com tot el món sap, excepte la Conselleria de Cultura, Educació i Esport, no han començat. I es curiós que no ho sàpiga quan textualment indica al document esmentat que els lliuraments dels fons requeriran la prèvia certificació de l’obra executada, signada pel director de l’obra i aprovada per l’òrgan competent per la contractació i pels òrgans competents de la Direcció General del Esport de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport.Es més, el 12 de juny del passat 2006 es va remetre la modificació del Pla parcial del Vergeret a la Conselleria per aprovar la ubicació de la piscina coberta, i encara no han contestat.

El que si han fet des de la Conselleria, es enviar una nota de premsa el dia 2 d’aquest mes, des de l’oficina del Portaveu, que depèn de Presidència, afirmant que està construïda.

A més, el pressupost del PID ( Plan de Instalaciones Deportivas ) de la Diputació, que segons el President de la mateixa, Fernando Giner, era de 300.506,05 €, es queda en 200.337,36 €. El poble de Tavernes deurà de pagar, a més del 1.258.443,100€, altres 100.168,68 que ens tenia que pagar Diputació i Generalitat, tal i com havien anunciat en el seu temps per tot arreu.

L’ajuntament de Tavernes, del PP, que ha tractat des de sempre de culpar al Bloc de no construir la piscina Municipal Coberta, perd tots els seus arguments i demostra una vegada mes la seua ineptitud i incapacitat de gestió més absoluta.

Gabinet de Comunicació Bloc de Tavernes

Més Info: Miquel Bononat. Regidor Portaveu del Bloc a Tavenes de la Valldigna.