El Bloc, en resposta a les manifestacions i insults al nostre regidor Miquel Bononat fetes pel regidor del PP, Mario Enguix, vol manifestar que esperem que les subvencions per a reparar camins i executar actuacions incloses pel PP des de fa anys en els pressupostos deixen de ser hologràfiques i siguen reals. “Esperem que la majoria absoluta del PP servisca per alguna cosa més que no siga la millora de algunes economies particulars” ha dit Miquel Bononat.
El Bloc no farà com el PP que quan no té arguments polítics desvia els temes al camp personal i de l’insult. Per tant, reiterem la demanda d’un major atenció al manteniment de camins i no valorem políticament la tasca del senyor Mario Enguix en considerar que de la seua eficàcia ja dóna prou informació la deficient situació dels camins i la falta total de manteniment.
El Bloc recorda que fa molts anys que el PP col·loca en els pressupostos un conjunt de subvencions de la Generalitat que després no arriben mai. “Any darrere any en els pressupostos veiem subvencions que són hologrames virtuals perquè mai el govern valencià del PP les concedeix. I així el PP no repara els camins rurals, però tampoc executa el Braç Treballador o el Parc del Cantalot, o la ronda, o les vivendes VPO per no fer la llista llarga” afirma Bononat.
El Bloc lamenta que el PP use l’engany i les mentires per fer creure als llauradors que només es troben en mal estat els camins afectats per les inundacions, quan son TOTS ELS CAMINS RURALS els qui estan plens de clots i amb falta de manteniment. La situació de falta de manteniment del Camí Badell, Sequia la Bova, o part del Cami Gandia no ve de ara ni es deu a les inundacions i riuades, com afirma el PP, perquè eixos camins estaven destrossats molt abans de les pluges d’octubre i la resta de camins del terme no estan en la zona afectada per inundacions.