Miquel Bononad deixa el consistori després de 17 anys com a regidor

Jordi Juan és ara el portaveu del grup i s’apunta com el pròxim cap de llista

Ha estat regidor d’urbanisme i d’educació en Tavernes, president de la Mancomunitat de la Safor i membre destacat de l’oposició més temps del que ell hauria volgut. De fet aquest és, en part, el desencadenant de que Miquel Bononad haja decidit deixar la seua acta de concejal i donar pas a Llum Sansaloni en el consistori valler.

Després de les últimes eleccions municipals el nacionalistes ja feren un balanç negatiu dels seus resultats ja que, malgrat mantindre els seus dos regidors a Tavernes, es considerà que la resposta de l’electorat no es corresponia amb l’esforç realitzat pels nacionalistes. Miquel Bononad tenia ja clar que calia donar pas a companys més joves per a veure si ells si que eren capaços d’augmentar el sostre electoral del seu partit. Durant un any ha estat al costat del seu número dos, Jordi Juan – que ara assumeix el càrrec de portaveu – traslladant-li la seua experiència. Si no hi ha sorpreses la número cinc de la llista assumirà l’acta de regidora en el pròxim ple després que hagen renunciat a aquesta el números tres i quatre, els exregidors Josep Clar i Lucia Bo. Els nacionalistes aposten doncs per un rejoveniment del partit i un nou projecte que, tot apunta, haurà de liderar Jordi Juan. Sense dubte la comarca perd –al menys en primera fila- a un dels seus polítics més importants de les últimes dècades.

Sergio Espinosa
Levante-EMV
24 juliol 2008

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *