El pròxim divendres, 1 de maig la proposta del BLOC Jove de laSafor-Valldigna és sumar-se a la tradicional marxa a les Creus, a Tavernes dela Valldigna, en la qual participen centenars de persones.
El veïnat canvia durant una jornada l’asfalt per la naturalesa i ret homenatge a un dels símbols de la ciutat com són les tres creus que presideixen la vila des de l’última de les estribaciones de la Serra de les Agulles i que forma part de la vall per la zona nord als peus del qual s’alça la ciutat.
El recorregut és de dificultat mitjana. L’eixida se situa a la seu del BLOC JOVE Safor-Valldigna (C/Tossal, 5 – GANDIA) a les 08:30 h. En principi, cadascú es fa responsable del seu mitjà de transport, però a l’eixida l’organització coordinarà els participants per emprar els menys vehicles possibles. És aconsellable dur roba còmoda, calcer adequat, aigua, esmorzar i dinar (a la font del Barber). També es pot eixir des de la plaça de l’església de Tavernes a les 9:30 del matí .

La resta d’eixides són les següents:

– Diumenge 17 de maig: marjal Pego-Oliva, en col·laboració amb el BLOC JOVEMarina Alta.
– Diumenge 31 de maig: les fonts de Vilallonga.
– Diumenge 14 de juny: Rafelcofer.