El Grup Municipal del Bloc a l’Ajuntament de Tavernes votarà a favor que s’adjudique el servei de vigilància i salvament de les platges de Tavernes a l’organització Creu Roja.

El Bloc està satisfet amb els treballs de vigilància i salvament realitzats per la Creu Roja durant els últims anys i per tant mostrem la nostra conformitat en que siga la mateixa Creu Roja l’organització que continue al front d’estes tasques.

Des del BLOC entenem que Creu Roja és l’organització més adient per a realitzar els serveis de vigilància i salvament del les nostres platges i que per tant és capaç de guanyar el corresponent concurs públic, normalitzant així el seu treball.

Lamentem que l’alcalde de Tavernes, en declaracions a la premsa, done a entendre la falsetat que hi ha hagut un concurs públic per a adjudicar esta concessió quan ell sap que no hi ha hagut cap concurs públic tal i com consta en l’informe redactat pel Cap del Departament de Contractació.

Instem també al govern popular a que el proper estiu augmente la quantia econòmica de la concessió per a no perdre un mes de vigilància com a ocorregut este estiu. Tenim una platja de primera i necessitem tindre vigilància des del primer moment.

El BLOC mostra la seua solidaritat, recolzament i suport a Creu Roja per tots els anys de treballs de vigilància i salvament a les platges i també com a ONG.

Jordi Juan Huguet, portaveu del Bloc a Tavernes.