EL BLOC DEMANA AL PP MESURES PER TALLAR LA SITUACIÓ D’ABANDÓ I BRUTÍCIA DELS HORTS ABANDONATS AL COSTAT DE LA PLATJA. L’ANY PASSAT DOS INCENDIS EN AQUESTS HORTS OBLIGAREN A INTERVINDRE ELS BOMBERS.

El Bloc, com ja va fer l’any passat, ha demanat al govern municipal del PP de Tavernes mesures decidides i concretes per tallar la situació d’abandó i brutícia en que es troben els horts que llinden amb la urbanització de la platja de Tavernes abans de l’inici de la temporada estiuenca.

El Bloc, en el passat ple ordinari, va fer palesa aquesta situació i la regidora Llum Sansaloni manifestava que “és molt feridor per a la vista a més d’un perill per a la salut pública i per a la població en general. Els horts secs i plens de brossa esdevenen una possible causa d’incendis i al respecte cal recordar que l’any passat ja en tinguérem uns quants, i la situació en que es podem trobar engunay, amb un any més d’abandó, potser més greu ”.

Llum Sansaloni va recordar com l’any passat les mateixes peticions del Bloc no foren ateses pel PP i els incendis obligaren a la intervenció de les forces de seguretat i mitjans específics per extingir-los. La regidora va remarcar que, a la situació d’insalubritat i brutícia que s’està produint, se li suma la mala imatge que estem oferint al turisme, i cal recordar que d’ací poc entrem en l’època en que platja comença a rebre visitants i més estadans cada dia”.

L’ajuntament de Tavernes disposa d’una Ordenança Municipal de neteja i tancament de solars. No obstant, “la paralització del Pla General d’Ordenació Urbana per part del PP ha fet que, després de tants anys de la seua aprovació, no estiga feta la reparcel·lació i per tant no es puga aplicar directament l’ordenança. Així ho va reconéixer el govern municipal en el ple. De nou, la mala gestió urbanística del PP recau en una mala imatge per a la platja de Tavernes i crea un problema per als veïns de Tavernes“.

El Bloc, amb aquesta petició, reitera i fa palés el compromís d’atendre com cal la platja, potenciar-la i millorar tots els serveis perquè esdevinga un espai urbà creador de riquesa i de llocs de treballs.