El regidor del Bloc, Jordi Juan, ha demanat en el ple ordinari celebrat aquest dilluns que l’ajuntament de Tavernes es posicione a favor de mantindre els alumnes del primer cicle d’ESO en les escoles de la Valldigna un any més mentre s’acaba el nou IES “La Valldigna”.

El Bloc indicava que la postura del partit és que els alumnes continuaren en les escoles un any més per tal que els alumnes no passaren el pròxim curs en “barracons” en unes condicions que considerava no van a ser molt adequades per a la tasca educativa.

El regidor considerava que estar un any mes en les escoles públiques, mentre s’acaba el nou institut, també serviría perquè la Conselleria estalvie una bona quantitat de centenars de milers d’euros, que és el que costarà el lloguer dels “barracons”.

I també per evitar alguna possible ocasió de perill derivada del previsible emplaçament dels “barracons” on ha hi hagut problemes per caiguda de mur.

El portaveu valencianista ha remarcat que ja fa molts anys que els alumnes d’ESO haurien d’haver estat ja en els institut per tal de complir la LLei i eixa havia d’haver sigut l’interés de la Conselleria.

Per tant, no es comprenia l’interés tan de repent que ara té la Conselleria en que se’n vagen de les escoles i més encara quan el nou institut “La Valldigna” que es construeix a la zona “El Cambro no està acabat i ni se sap quan estarà acabat i s’han de llogar barracons.

No va hi haure altres intervencions al respecte en el ple.