Amb el lema ‘Gent com tu, gent amb Compromís‘ la nova coalició valencianista cerca articular el tercer espai polític

Coalició Compromís, formada per Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del Poble Valencià i Verds-Esquerra Ecologista, va presentar ahir la imatge de campanya electoral per a comunicar el seu projecte polític els mesos que queden fins a les eleccions de l’any vinent. En un acte obert al públic, els candidats Enric Morera, Mònica Oltra, Mireia Mollà, Josep Maria Pañella i Joan Ribó es van dirigir als assistents per exposar les claus d’una proposta que cerca articular el tercer espai polític del País Valencià.

Uns tres-cents voluntaris i voluntàries van participar en una jornada formativa en què els responsables de campanya de la formació van explicar als assistents com crear grups de suport a les candidatures per a les eleccions de maig del 2011, la constitució d’equips, coordinació del treball dels voluntaris i les diverses maneres de participar per a totes aquelles persones que volen ajudar en el treball de campanya i pre-campanya de la coalició Compromís.

A continuació el responsable de comunicació de Compromís va ser l’encarregat de presentar la nova imatge de campanya formada per logotips, fotos i cartells dels candidats de la coalició, així com els diferents formats en què es difondran. Així mateix es va mostrar als assistents el nou disseny de la web en què destaca la creació d’una xarxa social pròpia per interconnectar els militants, voluntaris i simpatitzants de Compromís.

Entre d’altres iniciatives, Coalició Compromís també ha posat en marxa un portal de vídeos, impulsat pel Bloc Jove, anomenat ‘El que no voràs a Canal 9‘.

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, va destacar en el seu parlament que “el País Valencià necessita urgentment un canvi, l’únic objectiu del Partit Popular és perpetuar-se en el poder a costa del que siga i per damunt de qui siga i amb eixe objectiu s’han dedicat a furtar els diners de tots els valencians i valencianes”.

Va tancar l’acte el portaveu de Compromís Enric Morera qui ha assenyalat que “estem articulant un gran espai de innovació política i en eixe sentit les portes de Compromís estan obertes per a totes les persones que vullguen sumar-se i treballar amb nosaltres des de la diversitat, el treball en equip i l’estima”.

No hi haurà canvi amb el bipartidisme PP-PSOE, el canvi és Compromís. En este sentit vull fer una crida a tots els socialistes desencantats amb Zapatero i Alarte per a què se sumen al projecte de Compromís”, afegia Morera.

El col·lectiu del Bloc de Tavernes de la Valldigna va ser present a l’acte amb un grup de gent entre els quals estaven la regidora Llum Sansaloni i Josep Llàcer.