El Bloc de Tavernes donarà a conéixer el dissabte 26 de març a la Casa de la Cultura el seu projecte de ciutat durant l’acte de presentació de la candidatura dels valencianistes. El candidat del Bloc, Jordi Juan, s’ha dirigit amb una carta oberta a tots els veïns de la localitat.

El candidat del Bloc expressa les seues intencions i línies de treball, el que entén què deuria de ser la política i no dubta en fer palés el seu compromís amb els seus votants de presentar l’honestedat i el servei al poble com a principal eix de la seua política. “La meua intenció i voluntat és ser el pròxim alcalde de Tavernes. No sóc un polític en el sentit que ho entén la gent, o siga no visc ni espere viure de la política. I tampoc ho son els membres del meu equip, ni volen ser-ho. Tots vivim del nostre treball professional. Ens presentem amb voluntat de servir i treballar per Tavernes”.

Jordi Juan afirma que han basat tot el programa, del qual presentaran les línies mestres el dissabte, en la recuperació de la economia productiva, en el desenvolupament i aprofitament dels actuals polígons industrials i sectors de la platja, en resum un programa per disminuir l’atur de la localitat i aconseguir treball.

Jordi Juan està convençut que “una gestió coherent i eficaç dels recursos públics permetrà una millora del teixit empresarial que reduirà l’atur a la ciutat”. El canvi a Tavernes, ha apuntat finalment el candidat del Bloc, ha de ser moderat i tranquil, però urgent. A més, es traslladarà el protagonisme d’eixe canvi als veïns, perquè “estic convençut que amb participació ciutadana, diàleg i consens, arriben les solucions“, ha afirmat.