Els regidors de Compromís-Bloc acollim amb alegria la iniciativa de l’Ajuntament d’elaborar este Butlletí d’Informació Municipal (BIM). El BIM és informació d’interès general i útil per a tota la ciutadania. El BIM és transparència. Pensem que és un mitjà adequat per a arribar a totes les persones de Tavernes. Per al bon funcionament, les seues normes han estat consensuades per totes les forces polítiques perquè ningú en faça un ús partidista.

Els regidors que formem Compromís-Bloc som l’alcalde Jordi Juan, la regidora de contractació, serveis públics i obres Llum Sansaloni, el regidor d’esports, joventut, promoció lingüística i manteniment Josep Llàcer, el regidor de personal i policia Evarist Sansaloni i la regidora de disciplina urbanística, activitats, mediambient i administració general Vanessa Martí.

En este primer BIM volem informar que fa poc hem canviat el nom del nostre grup. A principi de legislatura el grup s’anomenava Bloc recollint el nom de la nostra candidatura. Ara, funcionem com a Compromís-Bloc, incloent la coalició de què formem part: Compromís.

Compromís és una plataforma ciutadana que treballa pel benestar de les persones i que aposta per l’honestedat en la política i la regeneració de la democràcia. Des que encapçalem el govern de Tavernes hem mostrat que altra manera de fer política és possible, política amb transparència i de cara a les persones. Hem millorat la relació entre els ciutadans i l’Ajuntament, hem fomentat la participació ciutadana, hem millorat els serveis públics i amb responsabilitat hem començat a sanejar les arques municipals.

Compromís, Febrer 2013