El síndic Enric Morera i el diputat Josep Mª Pañella, ambdos de Compromís,  han presentat al Consell, una Proposició No de Llei per tal de que es duga a terme una remodelació integral de l’IES Jaume II El Just, donat l’estat actual de les seues estructures.

Amb aquesta Proposició a les Corts, s’insta a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport a que cree una partida pressupostària i inicie el proces administratiu necessari per dur endavant aquesta reforma integral a l’IES Jaume II El Just

Aquesta proposició No de Llei ve motivada davant del poc interés mostrat fins ara pel Consell davant les preguntes formulades per Josep Mª Pañella el passat 30 d’abril. En elles, el diputat requeria quan anaven a començar les obres de remodelació i, després de tant de temps que continuen aquestes deficiències,  per què no s’ha actuat abans.

El diputat de Compromís Josep Mª Pañella va estar fa poc a la localitat de Tavernes de la Valldigna, realitzant una conferència sobre la llei Wert, i va mostrar un gran interés per la realitat educativa de la ciutat de Tavernes i en concret per l’IES Jaume II El Just.

El grup Compromís ja fa temps que segueix la problemàtica de l’IES Jaume II El Just, tant al juliol passat com en els mesos de gener i febrer, el síndic Enric Morera i el diputat Fran Ferri, ja preguntaren al Consell per la partida pressupostària de 200.000€ que suposadament anava a ser destinada en pal·liar tots els problemes de l’institut de: múltiples goteres, lavabos, fusteria, fusteria metàl·lica, instal·lació elèctrica, etc.

iesjauma

La remodelació integral de l’IES Jaume II, és una reivindicació veïnal de tota la Comunitat Educativa. A més a més, s’han fet diverses actuacions en pro de la remodelació de l’IES, tanmateix no hi ha hagut mai resposta per part de Conselleria.

A dia d’avui, ni l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, ni la seua alcaldia, han rebut cap notificació per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, tot i les gestions realitzades per pal·liar el més aviat possible aquestes deficiències.