El conveni firmat amb l’Agencia Valenciana de Turisme a proposta de la regidoria de Contractació té com a vigència el temps comprés entre l’1 de març i el 15 d’octubre.

El plenari de Tavernes de la Valldigna, a proposta de la regidora de Contractació, Llum Sansaloni, aprovava en la sessió de juny el conveni que l’autoritza a efectuar tasques de manteniment en les infraestructures turístiques de l’Agència Valenciana de Turisme a canvi de l’abonament de 6.000 euros per la seua part.

L’Agencia Valenciana de Turisme any rere any ha anant dotant les dues platges, la de Tavernes i la Goleta, amb elements higiènics com rentapeus amb aigua tractada de mar, estacions de bombament, pous de captació i conducció, les passarel·les, així com altres de caràcter lúdic i esportiu en l’arena, que són usats per la pràctica de volei i futbol platja, sense oblidar el conjunt de jocs infantils.

La firma del conveni obliga a l’Ajuntament de Tavernes a efectuar les tasques d’instal·lació i retirada tots els anys dels elements i procedir al manteniment i reparació a canvi d’una compensació econòmica. La Generalitat Valenciana ha anant rebaixant any rere any la quantia del conveni, cosa que suposa una major despesa municipal en estes instal·lacions.