El regidor de Compromís, Evarist Sansaloni, davant l’assistència al curs monogràfic “Recerca de persones desaparegudes”, organitzat per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) a Cofrentes (València ) ha felicitat i encoratjat els membres del cos de Protecció Civil a seguir en la línea de formació i preparació perquè això retunda en benefici dels ciutadans.

Evarist Sansaloni ha remarcat la importancia d’estos cursos formatius i ha agraït en nom de Tavernes “les tasques que de forma voluntària realitzen els components de l’agrupació local en benefici dels ciutadans. Són persones que dediquen el temps lliure en tasques de prevenció i recolzament de les forces de seguretat davant les diferents catàstrofes que es puguen produir”.

Sansaloni ha remarcat el paper que té la formació i preparació com a mitjà important en el cas d’una situació on s’ha d’intervindre de forma rápida i urgent. “Considerem com a molt important l’assistència a estos cursos, pel que pot suposar després de benefici a la ciutadania”.