L’Ajuntament de Tavernes asfalta dos trams dels carrers Colom i Sant Benet a través de la regidoria de Contractació i Obres per millorar la calçada i la seguretat vial amb un cost de 15.000 euros procedents de fondos propis.

La regidoria de Contractació i Obres que dirigeix la regidora, Llum Sansaloni ha efectuat avui els treballs d’asfaltat de dos trams dels carrers Sant Antoni i Colom. L’asfaltat ha tingut un cost de 15.000 euros que ha pagat l’Ajuntament de fondos propis.

La regidora de Compromís, ha confirmat que s’han elegit aquests dos trams de carrers “en base a criteris tècnics on s’han valorat l’estat de la calçada, el trànsit de vehicles que suporten, i la millora efectiva en la seguretat vial”. El cost és de 15.000 euros, així com que l’obra l’ha executada l’empresa PAVASAL. Els treballs s’han efectuat al llarg del dia de hui, dimecres 8 d’octubre.

Llum Sansaloni ha remarcat el mal estat de la calçada, en uns carrers que estan considerats principals pel gran trànsit diari que suporten en ser, en el cas del Passeig Colom, la via d’accés al Poliesportiu i Camp Municipal de Futbol, Camp de Vergeret, Piscina Municipal i el CEIP Alfàndec, mentre el tram del Carrer Sant Benet que s’ha asfaltat és una via d’accés al IES VAlldigna i CEIP Sant Miquel, i també una eixida de la ciutat en sentit Alzira.

La regidora ha confirmat que l’àrea de Contractació i Obres estudia les possibles actuacions a efectuar en altres carrers que també ho necessiten, i que s’executarien en la mesura que l’Ajuntament tinga disponibilitat econòmica.