Jordi Juan, el segon més votat en les primàries de Compromis

Jordi Juan ha estat el segon candidat més votat a les primàries de Compromís en la “provincia” de València per darrere de l’actual diputat Fran Ferri. Jordi Joan ha obtingut una gran victòria en les primàries de la nostra ciutat, on com se sol dir “ha arrasat”.

També ha tingut un resultat excel·lent en “l’altra” Valldigna històrica, és a dir en la ciutat d’Almussafes, on ha estat el candidat més votat amb 154 punts.

I en quin lloc anirà Jordi Juan? El sistema que la coalició s’ha autotriat per formar la llista definitiva, amb les quotes per partits de la coalició i la paritat, el relega al vuité. O siga, els dos primers són reservats per al candidat a la presidència de la Generalitat, Mònica Oltra, i el segon a secretaria general del Bloc, Enric Morera.

La norma que el tercer siga d’Iniciativa o verds, fa que Graciela Ferrer ocupe el lloc, i el quart, que correspon al Bloc, siga per a Fran Ferri. El cinqué és per a Verds, i serà Joan Ponce. El sis li correspondria a Jordi Juan per punts, però el sistema de paritat no permet tres homes seguits i per tant ha d’ocupar-lo la primera dona del Bloc, Maria Josep Ortega, el 7 és reservat a Iniciativa i serà Isaura Navarro i el vuité per a Jordi Joan, el segon més votat.

Per tant el llistat a les Corts Valencianes serà:

1- Mònica Oltra
2. Enric Morera
3. Graciela Ferrer
4. Fran Ferri
5. Joan Ponce
6. Maria Josep Ortega
7. Isaura Navarro
8. Jordi Juan

A destacar que dels 1819 persones que formaven el cens de la mesa electoral de Tavernes (que inclou els inscrits de Benifairó i Simat) han participat en les votacions 1331 persones, amb 12 nuls, un percentatge un poc superior al 73%. Jordi Joan ha obtingut 1265 punts sobre els 1331 possibles, cosa que representa un gran recolzament.

A partir de La Cotorra de la Vall

Arxivat en: General, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *