Compromís establirà un Pla d’Inversions, just i equitatiu, per als barris de la ciutat i els veïns decidiran les prioritats segons les inversions a fer per l’Ajuntament. Jordi Juan va reiterar que no se’n va de Tavernes si aconsegueix l’acta de diputat.

Els veïns van ser protagonistes de l’acte donat que, seguint la pauta establerta, es va desenvolupar com a diàleg obert i lliure amb el candidat, que no va defugir cap pregunta o qüestió i va servir per presentar a Encar Mifusd, numero quatre de la llista de Compromís i Javi Escrihuela, el numero vuit, que van dirigir unes paraules als assistents.

El veïnat va preguntar per millores de carrers i voreres en la barriada indicant l’alcalde que disposava d’estudis per a la ciutat, que valorava en 6 milions d’euros i per això calia establir un Pla d’Inversions barri a barri amb prioritats marcades pels veïns. Jordi Juan va dir que “no hem pogut fer moltes coses per tal com el PP ens va deixar d’arruïnat l’Ajuntament. La prioritat era sanejar-lo, però ens vau dir en la reunió de barri que era urgent el Carrer la Barca, i ho hem fet: nou asfaltat i millora general del carrer”.

Sobre els Sequers, l’alcalde es va mostrar partidari d’establir un pla general de millora, i no solament arreglar taulells solts de les voreres o eliminar els arbres que els alcen.

DSC05855A demanda veïnal, Jordi Joan va explicar el procés de la piscina, que es va iniciar amb una adjudicació del PP a l’empresa pitjor valorada i sense experiència, i que havia tingut com a resultat el concurs de creditors. Sobre l’obertura, va ser molt clar: “Si haguera pogut obrir-la, tots sabeu que estaria oberta. Quina millor campanya. Ara, diguen el que diguen no a octubre. No vaig a enganyar a ningú. Si l’empresa aconsegueix el finançament, necessitarà molts mesos per acabar obres i revisar-la tota després de tants mesos sense funcionar. I despres presentar els documents a la Generalitat per als permisos d’obertura. Si no té cap deficiència, mínim el gener del 2016, i si en té alguna, molt més temps. No hi ha cap possibilitat d’obrir-la a octubre”.

Jordi Joan va recordar que el PP i PSOE els havia impedit executar millores en els centres escolars, o pintar els passos de vianants, o millorar el mobiliari urbà “perquè els projectes han estat sempre votats en contra en els plenaris per la oposició, pel PP i pel PSOE, que no han deixat fer cap projecte beneficiós per a Tavernes”.