Amb el projecte dels regidors de barri, que comença al mes d’abril, es duran a terme reunions en sis zones diferents de Tavernes, i una a la platja.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, enceta el projecte dels regidors de barri a l’abril. L’objectiu és arreplegar propostes i inquietuds dels veïns de cada barri del municipi i acordar les dos actuacions més importants que necessita la zona.

Tal i com ja es va informar, les dates de les reunions ja estan fixades, però amb determinades modificacions. El dia 11 d’abril zona platja, a l’Escoleta de la Platja a càrrec de Josep Llàcer, també el mateix dia zona Cantalot al CEIP Sant Miquel amb Noèlia Alberola. El 13 d’abril es farà la reunió de la zona Marjaletes- Colón al CEIP Alfàndec i a càrrec del regidor Javi Escrihuela i el dia 18 d’abril la de la zona Divina Aurora al Braç Treballador, amb Noèlia Alberola. El dia 20 d’abril, zona Magraner-Sequers al CEIP Magraner a càrrec de Quique Chofre. La reunió de la zona Centre, amb la regidora Encar Mifsud, passa al dia 20 d’abril, i es farà en l’Ajuntament. Finalment, el dia 21 d’abril tindrà lloc l’última reunió amb la zona Lepant- Riu a la Casa de la Cultura amb Bea Ferreres.

Totes les reunions de barri tindran lloc a les 19.30 hores i en els seus respectius dies.

Les dates

-11 d’abril zona Platja, en l’Escoleta de la Platja.

-11 d’abril zona Cantalot, en el CEIP Sant Miquel.

-13 d’abril zona Marjaletes- Colón, en el CEIP Alfàndec.

-18 d’abril zona Divina Aurora, en el “Braç Treballador”.

-20 d’abril zona Magraner- Sequers, en el CEIP Magraner.

-20 d’abril zona Centre, en l’Ajuntament.

-21 d’abril zona Lepant-Riu, en la Casa de la Cultura.