Compromís per Tavernes vol felicitar l’Ajuntament per haver invertit en els darrers mesos vora 150.000 euros en renovar tres parcs infantils del nostre municipi.

Els xiquets i xiquetes de Tavernes han estat els grans beneficiats de les últimes inversions fetes als parcs infantils del Passeig de Lepant, Passeig País Valencià i Plaça d’Espanya. Vora 150.000 euros destinats a la millora integral i ampliació d’aquests espais amb un equipament nou i modern així com millores en la seguretat per tal que els nostres infants puguen gaudir dels parcs públics de la ciutat.

Cal destacar també el compromís amb la integració i accessibilitat en el disseny del parc infantil de la plaça d’Espanya per tal que tots els xiquets i xiquetes juguen a la vegada, siguen quines siguen les seues capacitats. Esta nova zona de jocs inclusius es basa en la integració dels jocs habituals amb jocs accessibles i adaptats per a xiquets amb diversitat funcional, perquè puguen gaudir del parc amb la resta de menuts.

Esta actuació, en què el consistori ha invertit vora 33.000 euros, és la primera fase d’un projecte de millora i modernització del parc que inclou la col·locació d’altres elements com, per exemple, una engronsadora.

Des que Compromís governa a Tavernes s’han renovat pràcticament tots els parcs infantils de Tavernes i se n’han creat de nous com ara el parc del Cantalot, la placeta del tio Júlio, la plaça de santa Maria a la platja de Tavernes, carrer sant Jaume o Na Violant d’Hongria, entre d’altres.

Una vegada més es demostra el compromís del Govern Municipal en millorar la vida de les persones i el dia a dia dels nostres veïns i veïnes.