1 Jordi Juan i Huguet, 35 anys, Alcalde de Tavernes de la Valldigna i diputat en Corts Valencianes. Doctor en matemàtiques i professor en la Universitat de València.

2 Mónica Palomares i Bixquert, 46 anys, infermera de professió. Fundadora i presidenta durant cinc anys de l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna.

3 Sergi González i Frasquet, 35 anys, enginyer de telecomunicacions. Expresident del Club d’Atletisme la Valldigna i actual directiu de la UE Tavernes.

4 Encar Mifsud i Estruch, 46 anys, tècnica Superior en Comerç Internacional. Regidora de cultura i festes en la present legislatura.

5 Josep Llàcer i Gandia, 39 anys, llicenciat en Psicopedagogia i Diplomat en Magisteri Musical. Professor de Pedagogía Terapèutica en la GVA. Exjugador i entrenador del Tavernes Rugbi Club. Actual regidor d’urbanisme i medi ambient.

6 Anna Bellver i Garcia, 44 anys, llicenciada en Filologia Anglesa. Directora i professora d’anglés a l’IES Jaume II el Just.

7 Noèlia Alberola i Elena, 43 anys, tècnic en massatge esportiu, esteticista, monitora de temps lliure infantil i juvenil. Va formar part un temps de la directiva en el C.B Tavernes. Actualment és la regidora de serveis socials i igualtat.

8 Enrique Chofre i Talens, llicenciat en psicologia. Actual regidor de contractació i transparència.

9 MªPilar Ausina i Garcia, 25 anys, graduada en gestió turística. Emprenedora a l’espai IDEAS UPV del Campus de Gandia. Compromesa amb el turisme accesible i inclusiu i promotora de l’activitat juvenil. Actual regidora de joventut.

10 Emili Enguix i Gimeno,58 anys, tècnic superior d’informàtica, Agent de Serveis Auxiliars de l’Aeroport de València. Exmembre de la directiva del Club d’Atletisme la Valldigna. És l’actual regidor d’agricultura.

11 Àngela Llinares Asunción , 22 anys, estudiant de Farmàcia a la Universitat de València. Forma part activa del Voluntariat Lingüístic que contribueix a visibilitzar la nostra llengua i cultura. Actualment és la Secretària d’Organització de Joves PV-Compromís.

12 Pau Fayos Montagud, 23 anys, economista. Cursa màster en Anàlisi Política. Compromés amb la justícia social i l’equitat. Marcat pel pas en el sindicalisme estudiantil a la Universitat, s’ha implicat des de jove en política. És el secretari de Finances de Joves del País Valencià – Compromís.

13 Fina Vercher Tió, 49 anys, mestra d’anglés al CEIP Alfàndec. Apassionada de la música i la lectura.

14 Juan Emilo Santos Juanes Ibáñez, 46 anys, agricultor desde l’any 90. Compromés amb la defensa del camp i de l’agricultura valenciana.

15 Empar Maians Palomares, 42 anys, administrativa i futura professora en grau de primària.

16 Sauret Tent i Ferrando, 58 anys, la seua ocupació és la fusteria metàl·lica. Molt involucrat en el món faller.

17 Isabel Chóver González, 61 anys, metgessa. Actualment compatibilitza el treball en la Salut Pública al Centre de Salut de Tavernes amb una consulta privada, també en Tavernes.

18 Antoni Camarena Colomar, 41 anys, Diplomat en Turisme per la UPV. Tècnic Superior en Restauració, Diplomat en Turisme per la UPV i futur mestre de primària.

19 Bea Ferreres Gil, 36 anys, Llicenciada en Filologia Anglesa. És l’actual regidora d’educació i seguretat ciutadana.

20 Perfecto Benavent i Navarro, 64 anys. Llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de València. És l’actual regidor d’hisenda i personal.