El regidor d’Obres, Josep Llàcer, ha confirmat que la Conselleria d’Agricultura ha aprovat la Declaració d’Impacte Ambiental (DIA) de la ronda de la CV-50. El regidor, que ha estat implicat i present en totes les gestions dutes a cap des del 2015, ha recordat que “són molts anys de treball i gestions de despatx de Compromís que per fi van veient la llum. Ara, amb  aquesta DIA aprovada, estem més a prop de tindre una solució al problema de trànsit, accidents i contaminació ambiental i acústica que suportem tots els dies els veïns i veïnes de Tavernes“.

El desig del regidor de Compromís és ara que “s’aprove definitivament el projecte i s’inicien els tràmits per a la seua construcció. És el que nosaltres hem reclamat sempre i seguirem reclamant a Carreteres de la Generalitat fins que la ronda de la CV-50 siga una realitat”.

Josep Llàcer ens ha recordat que el govern municipal de majoria absoluta de Compromís, presidit per Jordi Joan, va  decidir i va iniciar el 2015 tots els tràmits davant Carreteres de la Generalitat on s’explicaven les reclamacions, les propostes, l’exigència i la denúncia del trànsit en mig de Tavernes. A partir d’ací varen ser moltes les reunions del regidor Llàcer i els tècnics municipals amb els responsables de carreteres, fins a aconseguir una proposta de projecte, que amb el pas del temps ha determinat el projecte que ara vist la seua DIA aprovada. 

L’actual regidor d’Obres, Josep Llàcer ha manifestat estar “molt satisfet” en vore com el projecte avança i confia que les gestions efectuades en els últims anys duguen a un projecte totalment executat “i que acabe finalment, tal com hem vist fa uns mesos que s’acabava i inaugurava la rotonda d’entrada a la Goleta, unes gestions que també iniciarem per la mateixa època amb la Diputació.