Este matí­ s’ha produït una concentració de tots els regidors de la Valldigna, per denunciar la contaminació apareguda en les aigües de la Font Gran de Simat de la Valldigna.

Esta matí­ s’han concentrat davant de la Font Gran de Simat tots els regidors del BLOC de la Valldigna (Tavernes, Benifairó, Simat i Barx), on s’ha realitzat una roda de premsa conjunta per denunciar la contaminació de les aigües de la Font Gran, acompanyats pels membres de l’Executiva Nacional Joan Mansanet i Emili Selfa.

Així, els dirigents nacionalistes han denunciat l’estat de les aigües, i han fet pública la moció que presentaran en tots els Ajuntaments, per exigir a la Conselleria una solució davant els fets d’esta setmana.

Tanmateix, s’ha exigit per part dels nacionalistes la instal·lació de depuradores en totes les casetes construïdes hui en dia, ja que segons els representants del BLOC, la proliferació d’estes construccions sense que es realitze un tractament de les aigües està provocant situacions com la denunciada.