El Bloc de Tavernes rebutja les manifestacions fetes pel govern municipal del PP que culpen als nacionalistes de paralitzar la piscina municipal. Per al Bloc, les manifestacions realitzades per l’alcalde de Tavernes, Eugenio Pérez, són una manera més de tergiversar la realitat i mentir per tal de confondre els ciutadans i vendre fum sobre promeses no cumplides.

El regidor del Bloc i exresponsable d’Esports, Josep Clar, rebutja les acusacions del PP i recorda a l’opinió pública que “com a responsable d’Esports, vaig presentar en el seu dia un estudi de viabilitat de la piscina coberta que els populars van arraconar i res més s’ha sabut després d’obtindre l’any 1999 la majoria absoluta.”

Josep Clar ha manifestat que “en set anys amb majoria absoluta el PP i el seu alcalde no s’ha preocupat de dur endavant cap projecte de millora de les instal·lacions esportives, i ara usa la paralització feta pel jutge de la venda de la caserna com a excusa per a justificar i amagar la seua mala gestió i la falta d’inversions a Tavernes durant els set anys.”

El regidor nacionalista ha afirmat que l’opinió pública no es creu que el Bloc estiga en contra d’un projecte esportiu quan han estat els nacionalistes qui milloraren totes les instal·lacions entre 1996 i 1999, i construïren el pavelló cobert, la tribuna coberta i les millores dels dos camps d’esports. Tampoc cap veí­ de Tavernes es creu, per molt que ho diga el PP, que dos regidors del Bloc hagen pogut impedir aprovar el projecte quan el PP disposa de majoria absoluta a l’Ajuntament, la Generalitat i la Diputació.

El regidor nacionalista afirma que el Bloc no està en contra de la venda de la caserna ni menys encara de la construcció de la piscina. Només està en contra de l’ús il·legal què el PP vol fer dels diners obtinguts. La llei prohibeix dedicar aquest diners a obres i inversions, i això el PP ho sap molt bé. La piscina no està aprovada, ha afirmat el regidor nacionalista, per culpa del desinterés i la falta d’inversions del PP a Tavernes perquè, en dues legislatures amb majoria absoluta, Eugenio Pérez només té la promesa de Diputació de subvencionar-ne una part, uns 300.000 euros d’una obra que cal valorar sobre els 2 milions, Al respecte, cal recordar-li al PP que tampoc està acabada la urbanització del sector “Vergeret“, lloc on diuen que volen construir-la. El PP de Tavernes està clar que vol seguir els passos del govern de la Generalitat i per això culpen a enemics inexistents de la seua falta de gestió, en un intent de voler justificar la falta total de solucions als problemes greus de Tavernes, com són l’institut, el Parc del Cantalot, la carretera a la platja o el Braç Treballador, entre altres.

Notí­cies ANNA @ 8:51 pm