Jesús Ferrando demana explicacions al president de la Mancomunitat pels criteris seguits en un acte amb docents de la comarca.

Jesús Ferrando, com alcalde nacionalista de Benifairó i membre de l’equip de govern de la Mancomunitat de la Valldigna, ha transmés al president, Agustí Pascual, el seu malestar pel mode en què es va dur a terme el “Sopar del professorat”, que va organitzar i subvencionar el passat divendres la Mancomunitat de la Valldigna.

Jesús Ferrando, en la carta remesa al president fa palés “el seu disgust i malestar per la forma en què es va assabentar del sopar en una reunió de directors d’escoles i instituts”. L’alcalde del BLOC és de l’opinió que se li hauria d’haver consultat o almenys informat del sopar amb una explicació dels motius pels quals es realitzava. “No estic en contra del reconeixement que “suposadament, el president ha volgut donar als docents de la Valldigna, però tampoc sé si és la forma adecuada. Uns no van pagar el sopar, d’altres van pagar la meitat” ha manifestat Ferrando.
Molts professors de la Valldigna han demanat explicacions al voltant de l’objectiu de l’acte i els criteris seguits en l’organitzacio a Jesús Ferrando, i per això l’alcalde del BLOC de Benifairó ha demanat a , Agustí Pascual, PSOE, que aclaresca els criteris seguits per a decidir les persones invitades d’acord amb la condició de professors que treballen en la Valldigna i professors que són nascuts en la subcomarca però treballen fora i ensenyants que només viuen a la Valldigna.
També li ha demanat al president que diga els criteris seguits per a decidir els professors que no havien de pagar el seu tiquet, i estaven convidats per la Mancomunitat, i a quins professors només se’ls va subvencionar amb 20 euros, la meitat del sopar.
Crec que es una falta de respecte a la resta de membres de la Mancomunitat de la Valldigna que no se’ls haja informat en un ple d’un acte que no té consignació pressupostària i té la suficient importància, per la quantitat de persones que afecta, com per a no ser decidit de forma unilateral i personal” ha declarat Jesús Ferrando.