Els nacionalistes es manifesten a favor de la instal·lació de la piscina pero critiquen el model de concesió privada.
Després d’aprovar sotmetre a informació pública l’estudi de viabilitat de la construcció de la piscina coberta pels vots del PP a l’ajuntament de Tavernes, el BLOC critica que després d’11 anys de govern, el PP s’enrecorde ara de la piscina coberta a deu mesos de les eleccions locals i assenyala que hi havia punts que no estan gens clars en el projecte presentat.
Els nacionalistes es manifesten a favor de la instal·lació pero critiquen el model de concessió privada impulsat pel PP, amb una concessió de 40 anys “perquè el benefici als 25 anys de funcionament serà per a l’empresa privada i l’ajuntament correrà abans amb totes les despeses i el déficit generat” ha dir Miquel Bononat, portaveu del Bloc a l’ajuntament.
El Bloc considera “poc clars” el sistema de finançament de l’obra i l’ús de préstecs per a la seua construcció, que, junt als realitzats anteriorment van a hipotecar les pròximes corporacions.
A més a més, el Bloc asenyala que la construcció de la piscina tan prop de la pared sud del camp de futbol municipal impedirà donar una major amplària al carrer Metge Paco Valiente.
Aquest carrer tanca una part de les instal·lacions esportives i només permet el pas dels vehicles per accedir a les cotxeres. La seua escasa amplària contrasta amb la de la resta de carrers que envolten el recinte esportiu i per a ampliar-la s’hauria de desplaçar uns metres el camp de futbol i el Bloc assegura que això serà impossible si es construeix la piscina al costat del mur sud.